Nyheter

Tofterydsrevyn: ”Snabba klädombyte är som ålaskinn när man är svettig”

Nyheter Nu är det högtryck för Tofterydsborna och övningarna avlöser varandra i PO:s lada i Nåthult. Nästa helg har årets revy ”Välkommen in – Välkammad ut” premiär.

Utsikt från scen  [1/8]

Glitter förstås  [2/8]

Vattenflaskor i mängder  [3/8]

Många noter blir det  [4/8]

Väntan i logerna  [5/8]

Alla övar  [6/8]

Trummor  [7/8]

Lite trött blir man  [8/8]

I går kväll var det storövning i ladan och under fredagsförmiddagen stod PO Toftgård och Christer Malmborg i virkesförrådet och fixade när vi ringde upp. Hur gick övningen i går?

– Det gick bra. Vi körde igenom alla gemensamma nummer och satte koreografin. Det är många som ska göra samma sak samtidigt…. Men det är ett väldrillat gäng det här, kommenterar Christer. 

Om en vecka är det premiär, hur känns det?
– Det sätter press på oss såklart. Nu kör vi storövningar varannan dag. Det känns bra, allt följer plan och solen skiner. Det ska bli kul nu när vi ska sätta ihop allt till en helhet. I helgen kommer vi att köra med kläder på, det är ju inte så att vi har övat utan kläder men du förstår vad jag menar. Enklare med klädbyte i lugn och ro, är man svettig blir det snabba klädbytet bakom scen som ett ålaskinn, kommenterar Christer Malmborg och nämner att det är ett 50-tal från bygden som är engagerade i årets revy. 

När vi träffades i Ekhults missionshus tidigare i våras nämnde PO Toftgård att hans klänning krympt genom åren.
– Ja, så är det. Klänningen har krympt och kardborrbanden är utslitna. Jag har införskaffat en ny klänning som jag ska prova i dag, berättar PO.

En extra bonus till revybesökarna på premiärkvällen nästa lördag.
– Vi kommer på premiärkvällen även bjuda på kaffe tillsammans med vår traditionsenliga korv och bröd. Så välkomna till Nåthult, avrundar PO Toftgård när han och Christer Malmborg lägger sista handen på scenen som i detta nu snickras ihop i virkesförrådet i Nåthult.

Bilder: PO Toftgård

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *