Nyheter

A-traktor och personbil i olycka

Nyheter Klockan 00.54 kom larm om en krock A-traktor - personbil emellan vid Karlavägen 8 i centrala Vaggeryd. Ingen person behövde följa med ambulansen till sjukhus men A-traktorn fick bärgas då den fått omfattande skador efter att ha kört in i personbilen.

Taggar

Dela


7 reaktioner på A-traktor och personbil i olycka

Jag tycker att artikeln behöver revideras, eftersom det inte var en kollision mellan ett personligt fordon och en traktor. Snarare var det dragbilen som krockade med privatbilen medan den stod parkerad på gatan och ingen var inne. Det som är bra är att ingen kom till skada, och det är dåligt för unga att råka ut för en olycka när de kör, men det är också dåligt för mannen som parkerade sin bil på gatan att känna att den var trasig och inte fungerade och var också bogserad, så självklart kommer han att ha en dålig känsla eftersom han inte kan gå till jobbet eller njuta av din semester

Vad menar du Alex? lite svårt att tyda vad du skrivit, om A-traktorn kört in i en stillastående bil (parkerad eller ej) så är det väl brist på uppmärksamhet från föraren av A-traktorn? Varför skulle ägaren till bilen ha dåligt samvete och inte njuta av semestern? Är ingen huvudled där kollisionen ägde rum vilket vissa tycks tro när det gäller att följa trafikregler i Vaggeryd.

Jag menar olyckor är alltid möjliga, och ingen gillar att råka ut för en olycka med sin bil, även om de parkerar eller kör den. Och ansvaret kommer definitivt att ligga på vems körning. Men återigen är det normalt att hända. Det som är bra är att ingen skadades, så folk behöver inte prata för mycket om det och när de vill prata måste de beskriva situationen noggrant.

Ja hur man nu lyckas med att köra in i en parkerad bil på en lång raksträcka.
Min gissning är att de glor i sina mobiltelefoner för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *