Nyheter

Tre små grisar underhöll

Nyheter ”Tre små grisar” med ”Hunnamuschen” stod för underhållningen. Ja, då blev det fullsatt när SPF Seniorerna i Vaggeryd hade månadsmöte för oktober och det bjöds på härlig burlesk underhållning av välkända Jönköpingsgänget.

Smörgåsarna smakade jattebra sade De tre små grisarna  [1/7]

Rutinerade  [2/7]

Rejäla smörgåsar serverades  [3/7]

Lennart delade ut vinster också  [4/7]

Jörgen gjorde reklam för motionskort  [5/7]

En av de tre små grisarna sjöng solo  [6/7]

Christer ropade ut nummer på vinsterna  [7/7]

Ordförande Anders Mattsson kunde välkomna närmare nittio förväntansfulla seniorer till en trivsam eftermiddag i restaurang Linnéa på Furugården.

Göran Hallqvist, Håkan Bulow och Anders Tellander spelade och sjöng med sin dialekt och repertoaren var främst hämtad från texter med anknytning till Jönköpingstrakten. Det handlade bl a om sommardag vid Axamosjön, Vättervalsen, Dagdrömmar och inte minst ”Knalla till Dunkehalla” och ”Löda på Töjet”.

I mellanakten intogs en härlig smörgås som hade en föraning om kommande jul. Då blev det också tid för trevliga samtal vid borden.

Göran Hallqvist ackompanjerade sina kamrater på sin flöjt och det fortsatte med potpurri på härliga nostalgiska visor från stán. Det var ”ja bjö me goja på te” och ”skalliga Lena”. Största applåderna blev det efter välkända – och överstyva – ”Hunnamuschen” och som avslutning lite allsång i form av ”om du hö me vröla – öhö”.

Efter information om kommande program – bland annat studiebesök på nya värmeverket senare i oktober – fortsatte det med dragning på träårorna och aktivitetskorten.

Text och bild: SPF Seniorerna

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *