Nyheter

Utställarna nöjda med mässan

Nyheter Underleverantörsmässan på Elmia i Jönköping har under fyra dagar dragit tiotusentals besökare. Vi fanns på på plats under fredagens sista timmar.

  [1/17]

Olle Fransson och Pia Thulin  [2/17]

En bil uppmärksammar montern  [3/17]

  [4/17]

Nicklas Jalkander och Ivica Trupina från One Partner Group  [5/17]

  [6/17]

Joel Isaksson och Nicklas Strömqvist från Isakssons Metallindustri i Hok  [7/17]

Edit, Rut och Ewy från Ålaryd passade på att samla...  [8/17]

...lördagsgodis  [9/17]

Daniel, Jonas och Kristoffer från WOG  [10/17]

Mats Dohner fanns på plats idag i EVI;s monter  [11/17]

Benny på EVI;s motorcykel var putsad och fin  [12/17]

  [13/17]

Åke Johansson och Julia Lavesson fanns idag i Ekets Uppåkras monter  [14/17]

Lars Lejon, Hordagruppen, är nöjd med mässan  [15/17]

Våfflorna är väldigt populära  [16/17]

Barnen och godispåsen är nu framme vid slutstationen hos Gnosjöregionens monteravdelning. Morfar Olle låter sig väl smaka en liten lördagsgodisbit  [17/17]

I Hordagruppens monter var det sedvanliga goda våfflor som bjöds på, närmare bestämt har man bakat 300 våfflor under mässdagarna.

– Vi har haft bra dagar. Socialt, många nya kunder och många befintliga har vi träffat, säger Lars Lejon från Hordagruppen.

• Eket Uppåkra från Skillingaryd
I Ekets Uppåkramontern hittar vi Åke Johansson och Julia Lavesson.
– Hela vår marknadsgrupp har varit här under alla dagar. Vi träffar befintliga och nya kunder. Onsdag och torsdag var mycket bra dagar, säger Åke Johansson.

• EVI från Vaggeryd
En motorcykel pryder EVI Industries monter. Och det är chefen Benny Ericsson som putsat upp 41-åringen och ställer ut den för att väcka uppmärksamhet.
– Idag, fredag känns det som en transportsträcka, men övriga dagar har varit mycket bra. Bra att få ett ansikte på den kund eller leverantör man mailar med. Vi har fördelen att vi kan åka ner och titta på vår industri om det är någon som vill, vi ligger bara 20 minuter bort, säger Mats Dohrnér som nämner att motorcykeln drar teknikintresserade människor till montern.

• One Partner Group
– Vi har träffat mycket nytt folk, säger Ivica Trupina från Vaggeryd som jobbar på One Partner Group. Ivica har tillsammans med Nicklas Jalkander från Jönköping bemannat montern under fredagen.

• Gnosjöregionen
Pia Thulin och Olle Fransson, två välkända ansikten i Gnosjöregionens monter, hälsar att mässan har varit mycket bra.

• Wog från Skillingaryd-Vaggeryd
Daniel Wolbe, Jonas Ireklint och Kristoffer Davidsson finns under fredagslunchen i WOG Trä och Metalls monter.
– Nöjda såklart. Vi hade många nya tilltänkta kunder på tisdagen, rätt besökare helt enkelt. Fast både onsdag och torsdag var bra också, menar Jonas Ireklint som varit utställare på mässan sedan 2001.

• Isakssons
Intill Isakssons Metallindustri i Hok står godisskålen och väntar. Rut, Edit och Ewy är kusinerna från Ålaryd, utanför Skillingaryd, som samlar på sig lördagsgodis.

– Vi undrar om vi får ta lite godis, frågar Edit Sandberg Joel Isaksson och han nickar ”såklart ni får”. Flickorna tar en hand med godis, lägger ner det i påsen och tar sikte på nästa monter med nästa godisskål….

– Torsdagen var bäst för oss. I C-hallen, där vi finns, kommer inte besökarna förrän efter lunch, det har vi märkt de här dagarna. Vi har träffat leverantörer, nya kunder och befintliga, bra att träffas då alla har en liten stund över för att diskutera, menar Joel Isaksson från Hok.

Besöksantalet var under tisdagen 2 969 personer, onsdag 4 302 och igår, torsdag, fanns 4 055 besökare på plats. I skrivande stund oklara siffror för avslutande mässdagen.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *