Nyheter

Vad gör de på ICA i Vaggeryd?

Nyheter Just nu är det lite stökigt vid kassorna men snart blir det ordning igen och en del förändringar i butikens kassalinje.

Vad gör ni för något här på ICA?

– Vi håller på att bygga om för att installera självscanning. På onsdag nästa vecka sätter vi i gång så då hoppas jag att vi är klara. Det kommer att finnas fyra självscanningskassor och en självutcheckning, berättar butiksägaren Joakim Sörås på ICA Supermarket i Vaggeryd.

Vi kommer fortfarande ha fyra vanliga kassor för dem som hellre vill använda det. Under starten kommer vi att ha extra mycket personal på plats så det är bara att fråga om man behöver hjälp att komma igång. Vi kommer att fortsätta att lägga ut information på våra sociala medier om nyheter och tävlingar. Vi kommer att koppla på vissa erbjudanden som bara gäller när man använder självscanningen och det kommer vara några extra fina erbjudanden i samband med starten, lägger butikschefen Malin Axelsson till.

Joakim Sörås mitt i ombyggnationen.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Vad gör de på ICA i Vaggeryd?

Underbar butik, utav tvekan nummer 1. Sedan måste jag säga att Lagahallen i Skillingaryd också är mysig. Plus även till Systembolaget och Happy Homes/Beijers med sina fräscha lokaler.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med butiken, stort utbud, trevlig personal, finns allt man kan önska sig. Sedan gör Jocke ständiga förbättringar.

Kul att det blir förändringar hos Ica, får de bara tillbaka prislapparna på produkterna i charken då kommer jag tillbaka till den affären, för det är besvärligt att man måste fråga på vad varenda produkt kostar innan personalen skär upp den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *