Nyheter

Vårterminens sista månadsmöte hos SPF

Vårterminens sista månadsmöte hos SPF

Nyheter SPF SENIORERNA i Vaggeryd avslutade vårens månadsmöten med en samling på Bäckalyckan där Sven Erik ”Svenne” Johansson från Vaggeryd stod för den musikaliska underhållningen. 

Ordföranden Anders Mattsson kunde hälsa ett sextiotal medlemmar välkomna och det blev en trevlig gemenskap med musik och härlig sommartårta.

Musikquiz stod på programmet och Svenne hade skapat en intressant mix på frågorna i anslutning till sitt framträdande med keyboard och allsång. Det blev ett potpurri på kända låtar.

Efter den delikata jordgubbstårtan informerade Thore Ohlsson om historien bakom tillkomsten av IOGT-NTO:s klubblokal på Bäckalyckan. På väggarna i samlingssalen finns Torsten Nygrens målningar och Thore berättade om olika byggnader och även om utvecklingen i centrala Vaggeryd.

Jörgen Bergström och Monika Nydenmo Jonsson informerade om friskvårdsverksamheten. Gåfotbollen har startat på Vaggeryds idrottsplats på onsdagar och fortsätter i augusti med nya inslag.

Sist på programmet stod dragning på aktivitetskorten och lotterierna. Nu blir det uppehåll med månadsmöten under juli och nästa gång blir det i mitten på augusti med samling i Byarums hembygdsgård.

Text & Foto: SPF

Jörgen hälsade oss välkomna   [1/12]

Svennes musikquiz var uppskattat  [2/12]

Trivsamt runt kaffeborden  [3/12]

I väntan på fika  [4/12]

Inomhus gott, utomhus regn  [5/12]

Mona, Richard, Birgitta och Thore löser musikquiz  [6/12]

Anders tackar Svenne för sång & quiz  [7/12]

Ann-Christin förbereder den goda tårtan  [8/12]

Thore berättade om målningarna av Torsten Nygren  [9/12]

T Nygrens fina bilder  [10/12]

Social gemenskap är viktig  [11/12]

Christer fiskar upp lotter som söker vinnare  [12/12]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *