Äkta hattrick av Oscar Persson

Fotboll Forsheda IF bortavann med hela 6–1 (3–0) över Kulltorp.

Oscar Persson till höger när han spelade för Skillingaryds IS.

Oscar Persson anförde FIF med alla tre målen i första halvlek, ett så kallat äkta hattrick. I andra halvlek fyllde Andreas Jörgensen på med 4–0 och 5–0 följt av 6–0 genom Isak Timmarmann. Hemmalaget fick till slut in ett reduceringsmål.

Kulltorp körde med en offsidetaktik som straffade sig: Forsheda genomskådade den enkelt och fick många frilägen tack vare den. Kulltorp hade en utspelade som målvakt och även om han inte var dålig blir det inte samma tilltro när ma saknar en ordinarie målvakt.

– Alla gjorde jobbet i dag annars har det på sistone varit lite sämre med defensiven, noterar spelande tränaren Marcus Syrén.
Marcus var anfallare men han kom inte med i målprotokollet. Det visar på att det finns en bred i laget och en härlig avslutade i form av Oscar Persson.

Just Oscar och Andreas Jörgensen tillhörde de mer framträdande i anfallsglada Forsheda som behåller andraplats i fotbollsfemman. Även plus till Mirnel Vejzovic