Målvakten i SIS försöker att avvärja  [25/29]

Högst  [27/29]

SIS stormar fram  [28/29]

Nytt anfall  [29/29]

KSK vann derbyt i fotbollssexan med 3–2 (3–1).

Det bör väl noteras att denna gång var KSK storfavorit men kom undan matchen med en minst sagt knapp seger. SIS överraskade och med lite bättre avslutningar kunde det ha blivit hemmaseger.
Det var också SIS som började bäst med 1–0 efter 15 minuter. Målskytt var Aron Larsson.

Klevshult hade i stort sett inte mer än tre målchanser i första halvlek:
– Vi fick bra utdelning, kommenterar KSK-tränaren Anders Forsman.
Grga Lukic kvitterade i minut 22 och tre minuter senare gjorde Robert Glavas 2–1 för gästerna. I minut 34 kom 3–1 med Grga Lukic som målskytt igen.
SIS-reduceringen kom först i minut 89 och det var på straffspark slagen av Erik Malm. Nio minuter före dess hade SIS drabbats av en utvisning efter två gula kort på en spelare.
– Det kunde ha blivit poängtapp, konstaterar Anders Forsman som endast var nöjd med poängen.
– En typisk derbymatch men vi tände aldrig till. SIS hade däremot alerta spelare. Vi var alldeles för avvaktande, säger anders.
Plus laget dock till Mattias Englund som var suverän på mittfältet. Grga Lukic får också plus för att han höll sig framme vid lagets få målchanser.

– Ett fall framåt i alla fall, säger SIS-tränaren Björn ”Böna” Petersson.

Många var bra hos SIS, bland andra Mubashir Ahmed Abdi, Esrom Andemichael och Hugo Ryman.

Nästa match för SIS är på söndag på bortaplan mot Hänger. Samma dag har KSK seriefinal hemma mot Peking.