[14/17]

[15/17]

[16/17]

[17/17]

Segern för WIK var odiskutabel men det blev oroligt i ett par minuter i andra halvlek sedan JBK överraskande kvitterat. Jonathan Johansson visade dock klass när han nästan från halvplan lobbsköt över en målvakt som var alldeles för långt ute. Då blev det 2–1 och en stund senare 3–1.

Målvakten var för övrigt redan i första halvlek närmast en utespelare och hos WIK visste man om att denne då och då ger sig ut på ”äventyr”. Jonathan Johansson har gjort liknande mål tidigare och är alltid uppmärksam.

– Vi slarvade vid deras kvittering men vi borde ha stängt matchen tidigare, säger WIK-tränaren Thoms Johansson.

Han var ganska nöjd med spelet även om det inte stämmer fullt ut ännu. Men framför allt var han nöjd med segern, den andra på raken. WIK ser ut att kunna klättra i tabellen. Just nu har man en mittposition.

JBK ligger sist och imponerade inte. Man hade visserligen en del farliga omställningar men WIK-målvakten Tobias Lundgren agerade säkert.

Allra bäst i hemmalaget var Leo Babic som hittat storformen.
Han var som en virvelvind. Han har kommit igång ordentligt och var grym i dag, säger WIK-tränaren som även ger stort plus till Nenad Stojanovic.

På lördag om en dryg vecka väntar topplaget Myresjö-Hvetlanda på bortaplan.
– Då blir det tuffare men vi har bra koll på vårt motstånd. Sedan vänder serien men det är ytterligare två matcher kvar innan serieuppehållet, avrundar Thomas Johansson.

1 reaktion på Bildextra: Ny WIK-seger

Bra match WIK, speciellt första 30 minuterna då det var närmare 5-0 än kvittering 👏👏👏