Fotboll

Bildextra: Oavgjort för SIS

Fotboll SIS var nära på att vinna träningsmatchen mot Hallby som just nu ligger på nedflyttningsplats i division 4 men med några sekunder kvar på klockan så fick gästerna in ett mål och matchen slutade 1–1, (0–0).

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Hur är känslan nu efter matchen?
– Jag tycker vi är det bättre laget sett över 90 minuten och med tanke på att vi möter ett division 4 lag så är jag nöjd men men vill ju alltid vinna matcher även om det var en träningsmatch, säger tränaren Anders Fredén.

IF Hallby fick in ett kvitteringsmål i sista sekund efter att SIS hade tagit ledningen i 70:e minuten genom Theo Gustavsson.

– Vi fick en bra genomkörare efter sommaruppehållet och det var de vi behövde.

Idag gjorde även femtonåringarna Olle Sundbäck och Alwin Beimer debut.
– Det är två stycken spelare som snart kommer vara med i A–laget kontinuerligt för de är otroligt duktiga, spel-intelligenta och har en bra attityd.

Fredén vill även lyfta fram Josip Franjicevic på mittfältet som ”gjorde ett stort jobb på mitten”.

– Vi i tränarteamet är ganska nöjda överlag med tanke på att det har varit sommaruppehåll och det var ett tufft motstånd men vi behöver komma upp lite mer i nivå inför seriematcherna.

SIS avslutade vårsäsongen med att sätta hög press i sina matcher vilket gav utdelning och det gjorde man även i denna matchen.

– Det är så vi vill spela. Visst vi gjorde sex byten i andra halvlek och då blev det lite oorganiserat men presspelet är inget vi kommer avvika ifrån. Vi vill inte vänta på att motståndaren gör ett misstag utan vi vill tvinga fram misstagen, avslutar Fredén.

SIS avslutade vårsäsongen på en åttonde plats, precis ovanför Klevshult och Hook, men med 7 poängs skillnad. Höstsäsongen drar igång redan på fredag då SIS ställs mot tabellsexan Vrigstad.

SIS kommande hemmamatcher:

Fotboll

Söndag 29 september 16:00

SIS Herr - Klevshults SK

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Tionde raka för SIS
LÄS MER:  Tvåsiffrigt för SIS damerna
LÄS MER:  Bildextra: Serieledarna blev numret för stora för SIS

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Bildextra: Oavgjort för SIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *