BLIK upp i serietopp

Fotboll LIKBredaryd Lanna IK avslutade våromgången med hela 5–0 (4–0) mot jumbon Burseryd och är därmed ny serieledare.

[20/20]

BLIK kan bli passerad då Smålandsstenar har en match mindre spelad.

I dag var det klasskillnad på Rocknevallen.
Philip Palm gjorde 1–0 redan efter fem mintuer och sedan bara rullade det på för hemmalaget. Burseyrd hade inte mycket att sätta emot.

– Vi hade flera bra perioder i matchen men tappade lite ibland. Vi är ganska slitna just nu och det ska bli skönt med ett uppehåll, säger tränaren Patrik Magnusson.

De senaste tio dagarna har många i laget spelat fyra matcher och då ingår även en B-lagsmatch.

Leotrim Alishani spelade mycket bra i dag liksom Rasmus Bengtsson, Oscar Johansson och Gustav Friberg. Övriga får också godkänt och särskilt för första halvlek.
Målen gjordes av Philip Palm två, Abdou Darboe två och Leotrim Alishani ett.

BLIK har imponerat och inte minst försvarsmässigt. Dessutom har man i flera matcher blixtra till med många mål.

Nu blir det ungefär tre veckors ledighet innan träningen återupptas inför en stundande höstsäsong av fotbollsfyran.

Text: Per Bunnstad