Fotboll

Dannäs/Hånger kryssade

Fotboll Det blev 3–3 (3–1) i mötet Dannäs/Hånger - Långaryd sedan hemmalaget tappat två poäng i slutminuten.

Tränaren Johan Adelstål och hans killar blev lite chockade med ett målmässigt underläge tidigt i matchen, i minut tolv..
– Första 20 minuter var inte bra men sedan spelade vi bra, säger Johan Adelstål.
Hemmalaget hade i paus ledning med 3–1 efter mål av Davinson Arles Duque Cuaran och Henrik Ström samt av Johan Görsson på straff.

Det var en tuff match och Långaryd verkar vara klassen bättre i år än de senaste åren.
– Jag tycker vi hade bra kontroll vid 3–1 men under matchens tre sista minuter gjorde Långaryd två mål, säger Johan besviket.
Han tycker att det var slarv från hemmalagets sida. Det sista målet tillkom efter frispark.

Plus i hemmalaget till Petter Lind, Johan Görsson och Josip Marusic.