Fotboll

Delad pott mellan BLIK och Waggeryd i toppmötet

Fotboll Jämt, tufft och hårt i tidig seriefinal. Men varken Bredaryd Lanna och Waggeryd lyckades göra mål, så varsin poäng blev det. UPPDATERAD

Arkivbild

En tidig seriefinal i division 4.

Förväntningar på fotbollsunderhållning låg i luften när Bredaryd Lanna och Waggeryd klev ut på planen i Bredaryd under tisdagkvällen.

Men vad hände egentligen.

Efter 45 minuters spel stod det fortfarande 0–0 på måltavlan.

– Jag trodde de skulle spela mer. Men tycker de slog ganska många långbollar, säger Bredaryd Lannas tränare Senad Zulovic.

Waggerydstränare Thomas Johansson tycker det var en klart godkänd insats från sitt lag.
– Jag tycker vi gör det bra och vårt försvarspel var utmärkt. Vi hade några ett par chanser som kunde resultera.

Under andra halvleken blev det betydligt tuffare och domaren drog upp det gula kortet fem gånger totalt, tre för BLIK och två för Waggeryd.
– Vi kommer inte upp i nivå i våra närkamper idag. Waggeryd är bra och tuffa att möta i en bollduell. Det märks att de kommer från en högre serie, säger Zulovic och ger extra plus för laginsatsen.
– I dag är jag väldigt nöjd med laginsatsen och självklart nöjd med poängen vi får idag.

Hos Waggerydsgänget är man inte helt nöjd med 0–0 resultatet.
– Jag är halvnöjd med vår prestation idag. Känner att vi skapade tillräckligt att kunna avgöra matchen. Men de kröp långt ner på planen och satsade på kontringar, säger Thomas Johansson och ger sin mittback extra beröm då försvaret var felfritt denna kvällen.

–Som sagt, vårt försvarspel är bra och vår mittback Filip Frisenette-Fich ska ha lite extra plus idag. Även Sebastian Nilsson gör en bra match så ge honom lite pluspoäng.

Det mållösa resultatet innebar att både Bredaryd Lanna och Waggeryd är obesegrade. I nästa omgång möter Bredaryd Värnamo Södra och Waggeryd får besök av Råslätt SK.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *