Bildextra: Ny hemmaförlust för IFK

Fotboll Det blev en tung förlust för IFK Värnamo på hemmaplan när Mjällby kom på besök. 1–2 förlorade hemmalaget med. Vi har direktrapporterat och Tero och Anette Hedin Väisänen har tagit bilderna ni kan se i bildspelet nedan.

[19/19]

Vi återkommer under kvällen med kommentarer från matchen. Vi ska även göra ett försök att få till en intervju med den pälsbeklädde planstormaren.

Där blåser domaren av matchen

Får be om ursäkt för spridda skurar på inläggen här. Internet krånglar något vådligt just nu

90′ 7 minuters tillägg på matchen

1 907 åskådare på plats. Freddy Winsth drar på sig ett gult kort i matchminut 82

76′ IFK har taktpinnen nu.

73′ MÅÅÅÅL! För första gången denna säsongen gör IFK mål på Finnvedsvallen. Johnbosco Samuel Kalu målskytt.

IFK Värnamo byter ut Ajdin Zeljkovic och Albin Lohikangas. Carl Johansson och Emin Grozdanic in

64′ MÅÅÅÅL! Mjällby kontrar in 0–2.

63′ Nu verkar Värnamo ha hittat en melodi. Först farlig frispark och sedan en hörna som går utanför. Känslan är att de påbörjat en slutforcering.

Nu tänder det till i matchen. Värnamo med bra möjlighet. Timmen spelad

Det verkar som uppkopplingen slirar rejält här och mina senaste uppdateringar har försvunnit. 55 minuter har passerat och Mjällby hade för några minuter sedan en jättemöjlighet som följdes upp av en dubbelhörna. Men fortfarande 1–0 till gästerna.

51′ Gustav Engvall med skott på mål för hemmalaget

Där är andra halvlek igång

Första halvlek slut

46′ Det är IFK som har det mesta av spelet nu

39′ Mjällby får inkast i precis samma läge som det snabba 1–0-målet. Långt inkast, men denna gång nickas den undan av IFK-försvaret.

Wenderson var det som låg ner ett bra tag. Men med i spelet igen nu.

IFK-spelare ligger ner skadad.

33′ MAtchen har inte riktigt tagit sig än. Kan bero på värmen

En del har hört av sig med frågan om 1–0 till Mjällby var det snabbaste målet någonsin i allsvenskan. Sex sekunder är det snabbaste och det var Daniel Mendes i Kalmar som gjorde det.

23′ Spelet har böljat lite fram och tillbaka sedan kattincidenten

Matchen igång igen. Katten avlägsnad

Mycket ska man skåda. En katt har sprungit in på plan. Spelet avstannar medans funktionärer jagar ikapp katten.

13′ IFK håller sig framme, men blir avvinkade för offside

10′ Hemmalaget har haft det mesta nu sedan sin kontring och Mjällby kommer inte förbi riktigt.

7′ IFK kontrar direkt på Mjällbys hörna. Men det blir hörna av det hela.

6′ Hörna nu för Mjällby

2′ IFK har haft bollinnehavet sedan målet och det resulterar i en frispark från bra läge. Mjällby nickar dock undan.

MÅÅÅÅÅL! Inte ens en minut har passerat innan Mjällby tar ledningen.

Där är matchen igång. Mjällby tar avsparken.