Erik Larsson räddade 2–2

Fotboll Erik Larsson missade en straff men blev poängräddare för sitt Västboås som spelade 2–2 i  Hillerstorp.

Johan Rohdin gav gästerna ledningen men hemmalaget kvitterade på strff:
– en minst sagt tveksamt dömd straff, tycker vi.
Det säger Västboås tränare Jonas Robertsson.
Mål blev det i alla fall.

Halvlekens behållning stod en hemmaspelare som fick drömträff och bollen letade sig in i en krysset.
– Helt fantastiskt, säger Jonas som var nästan stum av beundran.

I andra halvlek tappade Västboås lite av sitt spel. Det blev jämnade men fortfarande var det fler målchanser för gästerna. Många var nog beredda att notera 2–2 när Västboås fick straff. Erik Larsson brukar var säker men hans skott blev lite väl tamt och målvakten räddade. Erik skulle ändå bli poängräddare. Oscar Larsson slog ett fint inlägg som broder Erik förvaltade till 2–2. Då var det bara fem minuter kvar av matchen.

– Så här i efterhand får vi vara närda då det lände så ut att bli förlust, noterar Jonas Robertsson.
Extra plus ger han till John Gustavsson samt till inhopparen Alexander Blomberg.
– Men bäst på plan var Hillerstorps målvakt, inflikar Jonas.