Fotboll

Femetta för WIK: ”Fantastisk laginsats”

Fotboll Waggeryds IK tog sin andra seger i kvalserien efter hemmaseger mot Göteborgs FF med 5–1 (1–1).

  [1/19]

  [2/19]

  [3/19]

  [4/19]

  [5/19]

  [6/19]

  [7/19]

  [8/19]

  [9/19]

  [10/19]

  [11/19]

  [12/19]

  [13/19]

  [14/19]

  [15/19]

  [16/19]

  [17/19]

  [18/19]

  [19/19]

När WIK klev ut på Vaggeryds IP var Thomas Johanssons dröm om en större seger. Hans dröm slog in efter en fantastisk andra halvlek.

– Vi var sådär i första halvlek. Göteborg var lite bättre än oss. Vi lyckas ändå göra 1–0 innan de kvitterar, säger WIK-tränaren.

Inför den andra halvleken gjordes en rockad i laget. Förändringarna gav utdelning i form av fyra mål: två av Jonathan Johansson, ett av Christofer ”Kicken” Frisenette-Fich och Tim Björnberg.

– Vi ägde andra halvlek och visade upp en fantastisk lagmoral. Vi var otroligt heta under hela halvleken, säger Thomas Johansson.

De tre poängen kan resultera i att WIK blir ett utav de bästa andraplacerade lagen i kvalspelet, vilket innebär fortsatt spel i division 3 nästa år.

– Det sista målet vi gjorde i dag kan vara otroligt betydelsefullt, men vi får avvakta och se hur det blir helt enkelt. Ingen vet hur situationen ser ut, men jag hoppas verkligen att vi hänger kvar. Vi har haft mycket motgångar under året, men vi har rest oss så många gånger. Laget är fantastiskt och de visar upp en sådan otrolig moral. Jag hoppas verkligen att vi hänger kvar och blir ett snäpp bättre nästa år, avrundar WIK-tränaren.

 

Hela laget får beröm för sina insatser. Emil Johansson, Anton Åkerhag och Leo Babic får extra beröm för sina insatser.

 

Foto : Hedin Väisänen

Taggar

Dela


1 reaktion på Femetta för WIK: ”Fantastisk laginsats”

En fantastisk insats av detta unga och orutinerade lag, många bra fotbollsspelare. Dessutom ett stort arbete av ledarstaben. Grattis till säsongen hur det än går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *