Fotboll

Full pott för Waggeryds IK

Fotboll Waggeryds IK satte tonen för matchen tidigt och kontrollerade spelet mot Hemgårdarnas BK, som de till slut besegrade med 2–1. Uppdaterad.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

– Vi möter ett väldigt bra och mål skickligt lag som har mycket boll, men vi följer våran match plan och ligger rätt till i våra positioner, säger tränaren Thomas Johansson.

– I första halvlek, har vi väldigt stark motvind mot oss, vilket gjorde det tufft för oss, men vi kämpade ändå på tillsammans och fick in ett mål. Sen i andra halvlek, har vi istället medvind med oss och spelet blir mer öppnare och därav kan vi också få in vårat andra mål för matchen. Däremot blir det lite jobbigt, när Hemgårdarnas BK får en straff i slutminuterna, men vi lyckades ändå hålla ihop.

Målen gjordes av Nenad Stojanovic och Jonathan Johansson.

– Jag vill även ge beröm åt hela laget, för laginsatsen som de alla gör. En riktigt bra och välspelad match av killarna, så jag är otroligt glad och stolt över dem.

– Det var viktigt för oss att få dem här tre poängen, för nu ligger vi över nedflyttningsstrecket i tabellen och det är där vi ska vara, över strecket och inte under, avslutar Johansson.

Nästa match spelas mot Grebo IK på lördag.

 

Waggeryd IK:s kommande hemmamatcher:

Fotboll

Lördag 21 september 13:00

Waggeryds IK Herr - Hjulsbro

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  SIS kämpar till sig ett kryss
LÄS MER:  Jonathan Johansson tvåmålskytt i vinsten mot Råslätt
LÄS MER:  Hooks IF kämpar till sig en poäng

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *