Fotboll

Hooks tränare nöjd trots 1–6

Fotboll Enligt Hooks tränare, Björn Erinder, så är det en av de bättre matcherna spelmässigt trots att de förlorar med 1–6 mot Bosna.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

– Vi förlorar med 1–6 men det speglar inte matchbilden så bra, säger tränaren Björn Erinder.

Hook låg under med 0–2 efter sju minuter men efter reducering i 20:e minuten så hade de även bud på kvittering men då fick Bosna i stället in ett mål.

– I hela andra halvlek går vi sedan på anfall och skapar mycket chanser men vi får inte in bollen. Vi blir väl lite för offensiva i slutet och då får de in några mål till men spelmässigt så gör vi en av de bättre matcherna hittills.

Erinder är nöjd med samtliga idag men vill lyfta fram målskytten Mattias Frisk, Manfred Ohlsson, Melvin Klint och Erik Rosén lite extra.

– Jag är som sagt nöjd med vårat spel när vi själva har boll för så här mycket boll brukar vi inte ha men sedan att vi inte gjorde mål är ju en annan femma. Att förlora med 1–3 eller 1–6 är egentligen skit samma för mig så jag är ändå nöjd idag, avslutar Erinder.

Hook förblir kvar i botten av tabellen på 11 poäng tillsammans med NGIS. På nedflyttningskvalet befinner sig Gislaved på 14 poäng.

Nästa match för Hook spelas mot tabellsjuan Vrigstad.

 

 

Andra artiklar i ämnet

LÄS MER:  Bildextra: Klevshult blev bestulna på poäng
LÄS MER:  Genomgång: Lagens förutsättningar inför avslutningen
LÄS MER:  Hooks IF kämpar till sig en poäng

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Hooks tränare nöjd trots 1–6

Helt ärligt Björn! Oavsett hur man tycker att man spelar så kan man inte vara nöjd med spelet om man förlorar med 1-6 Det är stora siffror. Visst, om man haft mycket boll och man skapar chanser men att det slutar kanske 1-3, så är det annat. Men att släppa in 6 mål och skapa chanser men endast göra 1 mål så kan man inte vara nöjd.

Skärpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *