Fotboll

Hook gick på knock – körde över serieledaren

Fotboll Efter första halvlek stod det 4 - 0 till bortalaget Hook mot serieldaren Barnarp. Till slut slutade matchen 5 - 2 till Hook som ännu inte tappat poäng i årets seriespel.

Bild från en tidigare match. Foto: Henrik Skoglund

Bortalaget Hook hade en boll inne i inledningen av matchen. Men det målet dömdes bort. Istället skulle ledningsmålet komma i matchminut 30 när Victor Bäckdahl nätade. Sedan gick det snabbt, de efterföljande kvarten gjorde Hook tre mål genom Oscar Erinder, Simon Ankarstrand och Manfred Olsson.
– Jag tycker vi är numret större, konstaterar Hooks tränare Björn Erinder.

Den andra halvleken var mållös i en halvtimme innan Barnarp kunde reducera. Men bara sju minuter senare satte Ludvig Johansson dit femman för Hook. Barnarp reducerade ytterligare en gång, men strax därefter blåste domaren för full tid.
– Jag tycker vi var lite sämre i andra halvlek, man tycker ju att man ska fortsätta, men det blir så att man backar. Men det kändes lugnt ändå.

I en mycket haltande tabell är Barnarp fortfarande serieledare. Men de har tre matcher fler än Hook som nu poängmässigt närmar sig toppen med sina fyra raka segrar under upptakten.
– Jag hoppas vi ska kunna ta poäng och gå ifrån när vi få fler matcher.

Ludvig Johansson blev av laget framröstad till matchens lirare.
– Även Victor Bäckdahl och Manfred Olsson ska ha beröm.  

Nästa uppgift för Hook är tabelljumbon Bottnaryd om en dryg vecka.

Bild från en tidigare match. Foto: Henrik Skoglund

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *