Fotboll

Hook nollade mot Aledal

Fotboll Hooks IF blev både mål- och poänglöst hemma på Lindevallen mot Aledals IF. Gästerna vände hem med tre poäng då matchen slutade 0–3.

Aledal kämpar i toppen och parkerar på kvalplats där tre lag slåss om två platser. Hook finns i tabellens mitt och lite av i Ingenmansland.

När lagen möttes i Jönköping i våras vann Aledal med 3–1 så HIF fick ingen revansch. Aledal hade dessutom mer att spela för och sådant väger tungt.

Det stod 0–1 i paus då Viktor Rönneklev gjort 0–1 redan i sjunde minuten. Efter 60 minuter kom 0–2 genom Martin Elf och när fem minuter återstod punkterade Mikael Axelsson matchen med 0–3.

– Aledal är duktiga och de har några äldre spelare också. För oss var det sämre förutsättningar då jag fick fyra återbud i går kväll och totalt saknade vi sex startspelare, säger HIF-tränaren Björn Erinder.

• Någon som klev fram lite extra?

– Ja, Lasse Åberg, som slutat men spelade en match förra året och innan dess var det tre-fyra år sedan han var med. Men, med tanke på våra förutsättningar gjorde laget det bra ändå, tycker Erinder.

Taggar

Dela