Fotboll

Hooks IF kämpar till sig en poäng

Fotboll I en match där ingen av lagen lyckades ta fullt poäng delade Hooks IF och Gislaved PoSK på resultatet efter att ha spelat oavgjort med 2–2. Uppdaterad.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

– Vi får väl vara nöjd med oavgjort och ett poäng. Vi var i underläge med 0–2, men lyckades hitta tillbaka och kvittera. Men man vill ju alltid vinna, säger tränaren Björn Erinder.

– Det var en ganska jämn match. Sen hade Gislaved, två anfallare som var väldigt vassa och farliga och därmed var vi i underläge. Men som kom vi tillbaka ändå och kvitterade och gjorde 2–2. Sen har Gislaved några frilägen, men vår målvakt räddar. Med andra ord, var det ganska rättvist med oavgjort och vi får väl vara nöjda med det.

Målen gjordes av Oscar Persson och Marcus Ståhlgren.

– Vår målvakt Fredric Ceder ska ha ett stort plus, för alla räddningar som han gör. Sen ska även vår back Melvin Klint, ha ett plus. Han jobbar hårt och är med mycket framåt och slår in inlägg, så han var duktig idag.

– Vi har haft lite problem med folk i truppen, för vissa är skadade, vissa jobbar eller är bortresta, så det har varit brist om spelare i laget. Så inför nästa match, hoppas vi att fler är tillbaka, för vi måste komma igång och få tillbaka folket nu, avslutar Erinder.

Nästa match spelas mot Habo IF på söndag, om en vecka.

 

Andra artiklar i ämnet

LÄS MER:  Waggeryds IK kunde inte rubba serieledarna
LÄS MER:  Ingen ljusning för IFK Värnamo – krisen förvärras
LÄS MER:  Genomgång: Lagens förutsättningar inför avslutningen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *