Kärda räddade poäng på straff

Fotboll Med fem minuter kvar kvitterade Kärda till slutresultatet 1–1 (0–0) borta mot Kulltorp.

– Jag tycker det var helt rättvist, noterar Kjell Eriksson, lagledare i Kärda.

Det skulle inte bli många rader här om vi skulle beskriva vad som var bra i matchen.
– Det var inget skönspel, mycket närkamper och tufft spel. Nog ingen rolig match att titta på säger Kjell.

Det var mer långbollar än snyggt kortpassningsspel och det höga gräset gjorde också bollrullandet svårt.

Med cirka 15 minuter kvar gjorde hemmalaget 1–0, men tio minuter senare blev det straff efter ruff på Dennis Andersson. Robin Söderberg satte bollen snyggt till 1–1.

– Bra kämpat i alla fall. Kulltorp är ett svårt lag att möta. De är aggressiva och kommer med högt temo i pressen. Vi är nöjda med en poäng på bortaplan och därmed är vi fortfarande tre poäng Kulltorp.

Extra beröm till Emanuel Heijel som åter vaktade målet efter en tids frånvaro på grund av skada samt Markus Eriksson och Johannes Eriksson.
Lagets store målskytt Dennis Andersson var mer anonym i dag, men det har han rätt att vara ibland. Han har totalt gjort åtta av Kärdas 19 mål i fotbollsfemman.