Fotboll

Klevshult avslutade på topp

Fotboll Klevshult vann med 3–2, (2–2) mot tabellfyran Mariebo och slutar på en åttondeplats i tabellen.

Arkivbild.

– Det är en otroligt skön känsla att helt rättvist besegra Mariebo medan de säkert trodde att de kunde åka hit och ta tre lätta poäng, säger tränaren Anders Forsman,

Det var Mariebo som inledde målskyttet men Klevshult vände matchen genom Edvin Forsman som gjorde mål i både 18:e och 23:e minuten. Innan paus kvitterar Mariebo på självmål men Klevshult fortsatte att skapa målchanser och i 74:e minuten gjorde Harald Elf det som skulle bli segermålet.

– Vi gör två bra halvlekar och hela laget ska ha ett stort plus. Jag vill dock lyfta fram mittbacken Ludwig Stensson, målskyttarna Harald Eld  och Edvin Forsman samt Marin Ladan lite extra.

Trots att målen de släppte in var lite för enkla enligt Forsman så skapade de tillräckligt med målchanser för att vinna.

– Deras mål gjordes på fasta situationer då vi inte riktigt var med.

Är ni nöjda med säsongen?
– Vårt mål var att bli ett stabilt division 5 lag och det är vi trots sedan hade vi lite mer förhoppningar att ligga högre upp. Men om man bortser från all frånvaro som har pendlat fram och tillbaka så är vi nöjda, avslutar Forsman.

Klevshult slutar på en åttondeplats i tabellen medan Mariebo halkar ner på en femteplats och missar kvalet uppåt som de hade kunnat ta sig till om de vann idag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Skillingaryds IS ger serieledarna en lektion
LÄS MER:  Genomgång: Lagens förutsättningar inför avslutningen
LÄS MER:  Klevshult föll mot Habo
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *