Klevshult uppåt i tabellen

Fotboll Klevshults SK gav inte gästande Burseryd någon möjlighet att störa hemmalaget. Klara 5–2 (3–0) vann KSK med och stärker sin tabellplacering som ett lag på övre halvan i Värnamosexan.

Triphin Muyubira. Arkivbild

KSK har nu smugit sig uppåt i tabellen och skuggar toppen. Och med den form laget befinner sig kan det bli en bra slutplacering.

– Vi har ju inte direkt någon vana ligga med i toppen. Känns kul att vi är med och jagar i alla fall, säger en belåten tränare Anders Forsman.

KSK satte full fart från början och hade 3–0 efter cirka tjugo minuter. Triphin Muyubira satte de två första målen medan Anwar Ashgary gjord det tredje målet. Efter paus gjorde Triphin sitt tredje mål medan målskyttet avslutades i 88:e minuten av Patrik Larsson. Dessemellan fick Burseryd göra sina reduceringsmål varav ett på straff.

– Jag är belåten. Vi gör en bra match där ingen spelare faller ur ramen. Vi spelar förståndigt gör det enkelt för oss och  samtliga spelare jobbar föredömligt, summerar Anders.

Han var dock lite missnöjd med en period efter paus då man tappade spelet. Men helhetsmässigt kvarstår att KSK gjorde en mycket bra match.

Triphin Muyubira visade sin målfarlighet och vidare extra plus till Mattias Englund.