Fotboll

Klevshults SK är klara för femman

Fotboll Idag spelade Klevshults SK säsongens sista match mot Hångers IF. Resultatet blev vinst för Klevshult med hela 7 - 1

Klevshult har stått för en otroligt stark säsong. Laget står på ett facit efter 16 spelade ligamatcher 13-2-1. Nu är laget klara för spel i division 5. Det var nära att Skillingaryds IS skulle knipa första placeringen ifall Klevshult skulle förlorat idag, men Klevshult klarade pressen som laget hade på sig och vann sin sista match för säsongen. Tränare Anders Forsman pratar om glädjen.

— Första serie-segern i klubbens historia, det känns fantastiskt. Killarna har jobbat hårt hela året och det är underbart att vi vinner här idag.

Vad har gjort er så starka iår?

— Vi har fått tillbaka spelare med bra rutin. Vi har då fått en bra kombo unga och äldre killar som funkar jättebra tillsammans

Har du några spelare du vill höja nu efter lyckad säsong?

— jag vill hylla hela laget. Vi har gjort en fantastisk säsong, vi har vart serieledare under hela säsongen. Vi gjorde en liten dipp nu på hösten men jag tycker vi har vart otroligt starka.

Hur ska ni anpassa er till division fem?

— Vi har en bra trupp där jag tycker att många gubbar håller division 5 klass. Det skadar aldrig att utöka bredden i truppen och kolla mot lite förstärkningar.

Jag pratar även med Hångers IF tränare Magnus Schöldsten efter matchen.

— Jag vill börja med att säga stort grattis till Klevshult. De spelar otroligt bra och är värdiga seriesegrare.

Vad ger du för betyg på årets säsong?

—  Vi hade en stor trupp innan med låg träningsnärvaro, men vi har lyft oss och kunnat bygga ett spel. Vi hamnar på en godkänd placering och jag tycker vi utvecklas under hela säsongen.

Finns det några spelare du vill höja efter er säsong?

— Oliver Issal, Lucas Issal, William Norrman har höjt sig sen dem börjat säsongen och utvecklats kontinuerligt. Många av våra killar har verkligen utvecklas under säsongen.

Målskyttar

1 – 0 Triphin Muyubira 6′

2 – 0 Edwin Forsman 17′

3 – 0 Marin Ladan 32′

4 – 0 Edwin Forsman 49′

5 – 0 Marin Ladan 60′

6 – 0 Marin Ladan 67′

7 – 0 Johan Dalros 7 – 0 88′

7 – 1 Oliver Issal 89′

Linus Davidsson

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Taggar

Dela


5 reaktioner på Klevshults SK är klara för femman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *