Klevshult vann mot Hillerstorp

Fotboll Klevshults SK vann båda halvlekarna mot Hillerstorps GoIF. Därmed tog de hem första matchen i Smålandscupen med 2–0, (1–0).

Douglas Käthner Kursten satte till slut in en boll i 30:e minuten efter en relativt jämn halvlek.

I andra halvlek tillkom även nästa mål av Fatlum Peci och resten av matchen dominerade Klevshult.

– Hela kollektivet gör det bra idag, speciellt i försvar då vi arbetar som ett lag och inte släpper in något mål, säger tränaren Anders Forsman.

–Ännu en gång visar vi upp ett bra försvarsspel och jag vill ge extra beröm till Mattias Englund, Benit Parfait Rugira och Fatlum Pe ci för deras hårda slit, kommenterar Forsman.

Forsman avslutar sedan med att säga att det fanns chans till att göra ännu fler mål i matchen, något de ska fokusera på till nästa match på lördag mot Bredaryd Lanna IK.