Fotboll

Knep poäng på bortaplan

Fotboll Det blev tre mål i vardera bur när Värnamo Södra tog poäng borta mot Gnosjö. Texten uppdateras löpande.

Genrebild

Matchen började i ett rasande tempo. Tim Sibonjic blev frispelad och gjorde 1–0 till Värnamo Södra redan i den första minuten. Laget vaggade sedan in i en falsk trygghet och när halvleken var över hade Gnosjö kvitterat och tagit ledningen.

– Vi släpper in mål som vi i normala fall inte släpper in, men vi pratade ihop oss i paus och gjorde de förändringar vi ansåg nödvändiga, säger Värnamo Södras tränare Patrick Schellhas efter matchen.

I inledningen av den andra halvleken gjorde Anders Luu 2–2. En stund därefter tar Gnosjö åter ledningen på nytt och Värnamo Södra får en spelare utvisad. Laget går ner på en trebackslinje, men lyckas trots det numera underläget göra 3–3 genom Anders Luu. Ett resultat som stod sig matchen ut.

– Sett över 90 minuter så speglar slutresultatet matchbilden, absolut. Det här var jättebra gjort av killarna som alla ska ha en eloge för sina insatser. Andra halvleken var en riktigt bra prestation och grabbarna jobbade hårt för varandra, säger Patrick Schellhas.

 

I nästa omgång väntar Taberg.

– Vi har tre matcher utan förlust mot tre av topplagen, så det känns bra. Nu gäller det att fokusera på vårt eget spel och fokusera på det vi gör.

Lagkaptenten Antony Marjanovic får ett extra plus i kanten för sin insats.

– Han springer kopiöst på mitten och stör motståndarna, säger Patrick Schellhas.

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *