Fotboll

Morfars minne till ett föredöme

Fotboll Lars-Erik ”Morfar” Svensson avled tidigare i år och för att hedra honom lite extra har vi på Skillingaryd Nu/Värnamo Nu upprättat ett pris. Det heter kort och gott Morfars minne. Priset består av ett vandringspris och äran.

Enligt våra statuter ska priset gå till en spelare som under utdelningsåret fyllt eller ska fylla 18 år, alltså år 2018 vara född år 2000.

Priset går till en tjej i något av lagen i våra tidningars spridningsområden alltså Värnamo-Vaggeryds kommuner. Hon behöver inte vara bosatt här men spela för en lokal klubb.

Lars-Erik var särskilt mån om tjejfotbollen och priset går till någon som i sitt lag är ett föredöme för andra. Det måste alltså inte vara den bästa spelaren utan helt enkelt en god kamrat. Hon bör ha en bofast plats i något av klubbens lag.

En jury hos oss utser pristagaren genom omröstning av vår sportredaktion kompletterad med vissa frilansmedarbetare. Vi presenterar senare i en artikel de nominerade och på måndag den 12 november på Lars-Erik Svenssons födelsedag den som utsetts.

Lars-Erik Svensson vid en fotbollsmatch år 2010.

Taggar

1 reaktion på Morfars minne till ett föredöme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *