Fotboll

SIS helt utan chans

SIS helt utan chans

Fotboll Helka 2–10 (1–4) blev det för Skillingaryds IS borta mot serietvåan Norrahammars GIS på Hammarvallen Siffror som också betydde att Norrahammar vunnit serien på bättre målskillnad än Hook.

– Vi var värda bättre paussiffror än 1–4 och när NGIS gjorde två mål på andra halvlekens femminutersinledning kändes mer än kört och vi tappade sugen, säger SIS-tränare Björn Pettersson.

– Vi har i alla fall tre lag bakom oss och med tanke att vi nystartat efter att seniorverksamheten legat nere en säsong har jag inte ställt för höga krav, säger han vidare.

– Jag har gått runt på många spelare för att de ska få känna delaktighet. Tycker att vi har något att bygga vidare på då träningsintresset varit bra. Men vi har varit för orutinerade och svarat för ojämna insatser. Vi behöver ha in en del seniorrutin och med ett tillskott i varje lagdel kan det bli riktigt bra, summerar Björn.

Ingen spelare lyfts fram efter matchen i Norrahammar utan konstateras att El Mouani och Aron Larsson var SIS målskyttar.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *