Fotboll

SIS tappade poäng mot Burseryd

Fotboll Skillingaryd tog idag emot Burseryd som ligger platsen nedanför i tabellen. Ett hett möte som hemmalaget snabbt tog ledningen i och fortsatte göra mål tills det stod 3–0 men som sedan slutade 3–3 (1–0). -Vi måste bli bättre de sista 20 minuterna, det gäller alla resterande matcher, säger tränaren Jonas Blomberg. Artikeln är uppdaterad.

  [1/10]

  [2/10]

  [3/10]

  [4/10]

  [5/10]

  [6/10]

1–0 til lSIS på väg  [7/10]

  [8/10]

  [9/10]

  [10/10]

SIS ställde idag upp med en trupp som hade fått många återbud mot ett Burseryd som enligt Blomberg kanske är det bästa laget i serien.

— Utifrån förutsättningarna gör vi en okej match men det är en tung besvikelse att tappa en 3–0-ledning och dessutom inte kunna öka avståndet mellan oss i tabellen, säger Blomberg.

Gustav Johansson, nyförvärvet från Hånger, får beröm av Blomberg för sin prestation i debutmatchen. Han fortsätter att lyfta fram Kushtrim Petreni, Jonathan Sandberg och Rasmus Karlsson för dagens insats.

Målen gjordes av Rasmus Karlsson, Jonathan Sandberg och kaptenen Vinko Pranic.

— Jag på förhand var väldigt ödmjuk inför mötet mot Burseryd. Det är vi och Klevshult som ligger i toppen men eftersom vi spelade lika så är Burseryd fortfarande med i matchen och för oss känns det som en förlust, fortsätter Blomberg.

Nästa match spelas mot serieledarna Klevshult på torsdag.

— Det blir att lappa ihop och ladda om. Vi måste bli mer fokuserade de sista 20 minuterna av matchen då vi slarvade allt för mycket, avslutar Blomberg.

Text: Linn Törnberg
Foto: Per Bunnstad 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *