Fotboll

Skillingaryds IS möter svårt motstånd

Fotboll Efter att ha kämpat tappert på planen möttes Skillingaryds IS av en förlust mot Sävsjö FF med slutresultatet 2−5. Uppdaterad.

Genrebild: Henrik Skoglund

− Vi mötte ett bra motstånd i form av Sävsjö och vi håller inte riktigt samma nivå som dem. Sävsjö spelar i division 4 och vi ska spela i division 5 och man märkte att det var stor skillnad på oss, så jag är ändå ganska nöjd efter dagens match, säger tränaren Anders Fredén.

− Det stod 1−1 när vi skulle ta våran straff för matchen och hade vi fått till den straffen hade vi varit i ledning med 2−1, men det lyckas vi inte med. Sen efter den straffen får Sävsjö till några fler mål och det är då vi faller.

Båda målen för Skillingaryd gjordes av Jonathan Bronski.

− Killarna måste även kommunicera och ligga varann lite närmare på planen, så det är något som laget måste jobba mer på.

− Men jag har ett stort förtroende i det här laget och vet att tillsammans med träningar, övningar och ännu mer erfarenhet, så kan vi bli riktigt farliga i säsongen, avslutar Fredén.

Nästa vecka drar division 5 igång och Skillingaryds första motstånd blir Habo och den matchen spelas på söndag om en vecka.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *