Fotboll

Skillingaryds IS överkörda i bortamatch

Fotboll Det blev en tuff bortamatch för Skillingaryds IS dam när Smålandsstenars GoIF visade sig vara överlägsna. Smålandsstenar satte tonen tidigt och lämnade inget åt slumpen och när slutsignalen ljöd fick Skillingaryd se sig besegrade med hela 0–7. Uppdaterad.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

– Smålandsstenar gör verkligen en jättebra match, medan vi inte riktigt kommer upp i någon nivå alls, säger assisterande tränaren Jimmy Karlsson.

– Efter första halvlek ligger vi ”bara” under med 0–2, men i andra halvlek, så tappar vi matchen helt och hållet och Smålandsstenar lyckas få in mål efter mål.

– Men, trots förlusten, så tycker jag att våran back Freja Hjelm och målvakt Tilde Gof, gjorde en bra match. Trots sju insläppta mål, så var det dem som kämpade på mest idag.

Tyckte du att resultatet var rättvist eller förtjänade ni i alla fall minst ett mål?

– Ja, det var ett rättvist resultat. Smålandsstenar var de som dominerade och vi var inte det och så enkelt är det. En dålig dag på jobbet kan man säga.

– Men det är bara att ladda om och träna på, för nu återstår bara två matcher och en vinst hade inte suttit fel nu, avslutar Karlsson.

Nästa match spelas på hemmaplan mot Hestra/Grimsås på lördag.

 

SIS kommande hemmamatcher:

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Full pott för Waggeryds IK
LÄS MER:  Fjärde raka för SIS-damerna
LÄS MER:  Waggeryds IK kunde inte rubba serieledarna

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *