Fotboll

Storstryk för SIS

Fotboll Förutsättningarna inför bortamatchen mot Jönköpingslaget Torpa var att om Skillingaryd vann så skulle de gå vidare från gruppspelet i Smålandscupen. Men det blev tvärstopp. Torpa vann med hela 7 - 0. – Det var nog rättvist kanske med 7 - 0, konstaterar SIS-tränaren Niklas Hellund efter matchen.

Det blev ingen lätt match för Skillingaryd på Jordbrovallen i Jönköping när de mötte division 3-laget Torpa. Skillnaden i division märktes, men det gjorde också rutinen generellt menar SIS-tränaren Niklas Hellund.
– Det är lite mer rutinerade tjejer i det laget. Vi har tjejer födda mellan 04 och 09. Sen hade vi med några lite äldre på bänken idag, för vi har lite småskador. Men överlag så gör vi en okej match och kämpar på bra. Vi har något läge där vi kan göra mål, men sen var det nästa spel mot ett mål.

Tar ni med er något från denna matchen?
– Jag tycker att vi ligger bra till konditionsmässigt, vi orkar springa och börjar bli lite tuffare i närkamperna. Så det tar vi med oss. Sen kan spelet med boll utvecklas, men det är något vi får arbeta på.

Övrigt att nämna var att 45-åriga Maria Gof gjorde comeback i målet.
– Hon har nog inte stått i mål på 20 år, så hon ska ha tack för att hon ställde upp, säger Niklas Hellund.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *