Fotboll

Tvåsiffrigt för SIS damerna

Fotboll Det blev målkalas i matchen mellan SIS och Hallby som slutade i en vinst med 10–6 till SIS–damerna.

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

Förra gången lagen möttes så vann motståndarna med 5–1 men idag var det ett revanschsuget SIS som åkte till Hallby för att spela.

– Jag har skrikigt mig hes idag, skrattar tränaren Rebecca Blomberg som fick jubla tio gånger om i matchen när SIS gjorde mål.

Visserligen blev det många mål åt båda hållen och matchen var relativt jämn men SIS gjorde helt enkelt fler mål.

– Visst det var jämnt men vi var det bättre laget och målen vi släppte in var för enkla. De målen de gjorde var på grund av att vi slarvade för vi hade lite problem att spela igenom bollen utan att det blev stressigt och ledde till bolltapp.

Målen gjordes av Tilda Törnberg (4), Ivana Pavlov (2), Amanda Alkemark (3) och Ella Heiver.

– Jag är glad över att det var många olika målskyttar och att Ella Heiver dessutom fick göra mål. Även Tilda och Alicia jobade jättefint ihop i anfallet och Ivana gjorde en fin prestation med fina hörnor. Någon som förtjänas att lyftas fram lite extra är även vår anfallare Anna som idag fick spela mittback och gjorde det med bravur.

Inför matchen stod SIS och Hallby på samma poäng, precis ovanför sträcket som håller dem kvar i division 4. I och med vinsten blir nu SIS trea, hack i häl på Smålandsstenar och Bors damer.

– Jag är otroligt nöjd för det var tre jätteviktiga poäng och det gäller att vinna alla matcher framöver för att behålla platsen, avslutar Rebecca.

 

SIS kommande hemmamatcher:

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Hatten av - obesegrade Bor klara för trean
LÄS MER:  Ingen match för SIS-damerna
LÄS MER:  Fjärde raka för SIS-damerna

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *