Fotboll

Uddamålsförlust för Klevshult

Fotboll Klevshult släppte in det enda målet i matchen efter en halvtimme spelad och trots att de slet för att åtminstone få med sig en poäng så fick de inte hål på Bosniska Föreningen Gislaved, även kallat Bosna, och matchen slutade i förlust med 0–1.

Arkivbild.

I och med dagens förlust så tappade Klevshult tre viktiga poäng i striden precis ovanför sträcket i tabellen mot Bosna.
– Det känns som om vi minst skulle haft en poäng, säger tränaren Anders Forsman.

Det var Bosna som gjorde det enda målet i matchen och även om Klevshult hade några chanser så var det likadant för motståndarna som dessutom hade ett ribbskott. Utöver det var det en jämn match mellan tabellåttan Klevshult och tabellnian Bosna.

– Det hade kunnat gå hur som helst men de vaskade fram någon klarare chans och vi slarvade lite på deras planhalva. Vi har inte riktigt flytet just nu och har tappat självförtroendet så det går tungt men vi kämpar vidare.

Forsman vill lyfta fram målvakten Mikael Petterson, mittbacken Ludwig Stensson och anfallaren Kushtrim Pretini som gjorde det lite extra bra.

– Bosna är trots allt ett bra lag och vi får helt enkelt börja träna på att göra mål så att vi sätter våra chanser. Säsongen är lång och jag är inte orolig utan det kommer att komma, avslutar Forsman.

Nästa match spelas hemma mot Vrigstad på fredag om en vecka.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  SIS gick segrande ur derbyt
LÄS MER:  Klevshult vaknade efter 0–2-underläge – blev ändå snuvade på poängen
LÄS MER:  Genomgång: Så har klubbarna inlett säsongen
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *