Fotboll

V-Södras 2–0 blev 2–3

Fotboll Värnamo Södra såg ut att gå mot en klar seger mot ett fram till i dag poänglöst Motala, men ledning 2–0 förvandlades till förlust 2–3 (2–0).

V-Södra står därmed kvar på sina nio poäng mot Motalas tre.
– Första halvlek var ok för vår del, säger södra-tränaren Jonas Liljeqvist.
Anders Luu och David Persson svarade då för målen.

I halvtid poängterade han hur viktigt det är att hålla ihop i andra halvlek men det verkade ingen ha lyssnat på. Efter stort slarv av V-Södra i tredje minuten av andra halvlek kom en hemmareducering och senare även en kvittering.
– Ändå tycker jag att vi har matchen men i stället släpper vi ytterligare ett mål. Det känns riktigt tungt.

Tränaren har svårt att förstå hur man kunde tappa en match som man dominerar:
– Det är sämsta laget vi mött och ändå förlorar vi, säger han besviket.

Godkänt till alla för första halvlek men sett över 90 minuter endast beröm till innermittfältarna Dino Okic och Arsim Terllabuqi.
– Bittert att förlora så här, säger tränaren bedrövat.
Man får ta nya tag och närmast borta mot Högsby. Det är ett lag som på papperet är avsevärt bättre än Motala.