Fotboll

Vann borta mot Bosna

Fotboll Nasrudin Osman blev stor matchvinnare när SIS-herrarna fick med sig tre poäng hem från Gislaved.

Arkivbild från tidigare match under säsongen.

SIS tog kommandot i bortamatchen mot Bosna. I den 14 minuten tog laget ledningen genom Axel Jonsson. Elva minuter senare frälste en annan Axel, Persson, bortalaget när han gjorde 2–0. Men Bosna kom tillbaka. Fyra minuter innan halvtid reducerade de och strax efter halvtidsvilan kvitterade de. Men SIS skulle få det sista ordet. I den 85:e minuten blev Nasrudin Osman stor matchhjälte när han gjorde 3–2. Resultatet stod sig matchen ut och SIS går till sommarvila på åttonde plats i division 5 nordvästra Småland.

– Jag är helt utpumpad, vi tömde oss allihop, både spelare och ledare efter den här insatsen, inleder SIS tränare Anders Fredén efter matchen.

– Den här matchen liknar många andra av de matcher vi har spelat det här året. Vi tar ledningen och har bra koll på matchen, de kommer tillbaka de sista 15 och får in 1–2 innan, vilket ger dem tändvätska. Sedan får de ett tidigt mål i andra halvleken när vi gör en tavla. Därefter står matchen och väger, men de sista 20 tar vi över matchen, vi märker att de är trötta och vi trycker på. Vi skapade mycket chanser men fick ingen utdelning. Till slut avgjorde Nasruddin med ett konststycke: han dribblade av ett par gubbar och stänkte upp bollen i nättaket. Det hade känts bittert att inte åka hem med tre poäng. Bosna var obesegrade i de åtta senaste matcherna så det är en tung skalp att vinna borta mot dem. Vi gör det välförtjänt, grabbarna blir bara bättre och bättre för varje match och nu går vi till sommaruppehåll med tre raka segrar i bagaget.

Samtliga spelare får plus i kanten för sina insatser. Extra beröm får segerskytten Nasrudin Osman.

SIS kommande hemmamatcher:

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bildextra: SIS tar hem sina första tre poäng
LÄS MER:  SIS nollade Stockaryd
LÄS MER:  SIS herrar spelade ut Habo

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


2 reaktioner på Vann borta mot Bosna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *