Fotboll

Bildextra: Waggeryd vände underläge i kvalet

Fotboll Skara inledde målgörandet efter 60 minuter spelade genom en straff men Waggeryd kvitterade strax därpå. Länge stod det och vägde fram och tillbaka men tillslut fick Waggeryd återigen in bollen i nätet med få minuter kvar av speltiden och vinner matchen med 2-1, (0-0). Uppdaterad.

  [1/11]

  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

— Det känns fantastiskt bra att vinna. Vi började bra i första kvarten men sedan tar de över mycket av spelet. I andra halvlek har vi taggat till oss lite extra men de får en straff som jag tycker är feldömd men vi fortsätter och kvitterar snabbt. Inget av lagen skulle ju vara nöjda med oavgjort så återstående spelet var väldigt böljande fram och tillbaka tills vi avgjorde med endast 5 minuter kvar, säger tränaren Thomas Johansson.

Målen gjordes av Jonathan Johansson och Anton Åkerhag.

— Nu lever hoppet igen, vi har det till stort sätt i våra egna händer och det gäller att vi vinner hemma på lördag mot Göteborgs FF, fortsätter Johansson.

Han vill lyfta fram båda mittbackarna Filip Frisenette-Fich och Anton Åkerhag som idag spelar som ”kungar” enligt Johansson.

— Det är synd att det inte kommer mer folk på hemmamatcherna som hjälper oss att heja fram grabbarna. Det är duktiga killar som brinner för att ta Waggeryd till Division 3 och förtjänar mer stöttning än de fått hittills, avslutar Johansson.

Text: Linn Törnberg
Foto: Per Bunnstad

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *