Fotboll

Waggeryds damer vann över Husqvarna

Fotboll Waggeryds damer tog idag emot ett duktigt Husqvarna men såg till att vinna, trots värmen. Waggeryd gjorde mål i första halvlek men sedan kvitterade Husqvarna i början av andra halvlek men det dröjde inte länge innan Waggeryd återigen gjorde mål och sedan utökade ledningen till 3-1. Trots en sen reducering så slutade matchen i vinst för Waggeryds damer med 3-2, (1-0). Uppdaterad.

— Det var en otroligt välspelad match från två väldigt bra lag. Passningsspelet satt från båda sidorna, visserligen böljade det lite fram och tillbaka men det var säkerligen en kul match att se för publiken, säger lagledaren Mathias Johansson.

Edona Demaj sköt in första målet i första halvlek, hon gjorde sedan ytterligare ett till i andra halvlek och Elsa åkerhag stod för Waggeryds tredje mål.

— Vi ledde med 3-1 och sedan gör de ett mål på övertid genom en hörna. Vi gjorde en kanonmatch och hela laget förtjänar beröm för sin insats i värmen men vi vill lyfta fram vår unga målvakt som gjorde det bra idag och Edona Demaj som stod för två mål, avslutar Mathias Johansson.

Nästa match spelas mot Torpa på Söndag.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *