Fotboll

WIK räddade poäng i slutminuterna

Fotboll WIK gjorde det tufft för sig i seriepremiären och släppte in mål redan i tredje minuten men lyckades tillslut ändå rädda ett poäng när Tim Björnberg fick in kvitteringen i 85:e minuten. Matchen mot Boren slutade därmed 1–1.

Målskytten Tim Björnberg, Foto: Per Bunnstad

– Vi lyckas ju ändå rädda en poäng i slutet även om jag tycker att vi var värda tre, säger tränaren Thomas Johansson.

– Deras mål kom tidigt på ett individuellt misstag och sedan fick vi kämpa för att få in en kvittering. I första halvlek gör vi det ändå rätt så bra och i andra halvlek så skapade vi ännu mer chanser och det känns oerhört surt att vi inte får med oss tre poäng med tanke på hur matchen såg ut.

– Jag brukar heller inte gnälla över domaren men idag var det riktigt konstiga beslut ibland.

– Alla i laget kämpade på fantastiskt. Vi gick dessutom ner på en trebackslinje som gav utdelning väldigt snabbt och sedan gick vi tillbaka till vår vanliga fyrbackslinje men då hände det inte så mycket mer.

Johansson vill ge ett litet extra plus till högerbacken Alex Björnberg samt Tobias Lundgren som ”visserligen inte hade jättemycket att göra i målet men tog det han skulle.”

– Jag är ändå otroligt nöjd med en poäng för det hade känts fruktansvärt att åka hem utan. Vi är fortfarande obesegrade och kommer göra det riktigt svårt för många lag framöver i serien, avslutar Johansson.

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *