Innebandy

Effektivitet straffade SIK-herrarna

Innebandy Skillingaryds IK:s herrar förlorade hemma mot Hestra med 8–11 (3–4, 3–4, 2–3). Texten uppdateras löpande.

Arkivbild

SIK kom till matchen stärkta efter en 8–2-seger över Tenhult hemma i den förra omgången. Det var också hemmalaget som i den femte minuten tog ledningen genom Jonas Ragnarsson. Hestra kvitterade kort därefter men SIK tog ledningen på nytt. Hestra gjorde tre raka mål innan Arvid Albertsson reducerade fram till till 3–4 innan första perioden var över.

Den andra perioden bjöd på ytterligare ett målkalas. Inför den sista pausvilan hade lagen dubblerat sin målskörd till 6–8. I början av den tredje perioden gjorde bortalaget 6–9 innan Jonas Ragnarsson reducerade för nytt för SIK, men närmare än så kom inte hemmalaget. Hestra gjorde ytterligare två mål och fastställde slutresultatet till 8–11.

– Vi hade inte bollarna med oss i dag, de gjorde mål på de chanser de fick. Vi kom inte upp i den nivå vi är vana vid, även om vi hade ett stort bollinnehav. De spelade smart och var vassa i sina lägen. Kort sagt kan man säga att de hade stolpe in, vi hade stolpe ut. Det var rätt besviket i omklädningsrummet efteråt vilket är helt förståeligt, säger lagledaren Mikael Svanström efter matchen.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *