Innebandy

Förlustskugga över Skillingaryds IK

Innebandy Skillingaryds IK dam stod inför en svår utmaning när de mötte Tranås, men tyvärr räckte inte lagets insats till för att undvika en tung förlust. Tranås dominerade matchen och satte sin prägel på spelet, vilket resulterade i en 1−7-förlust för Skillingaryds IK. Uppdaterad.

− Det är såklart tråkigt med en förlust, men jag tycker att vi i helhet gör en bra match, säger lagledaren Maria Hagelin Kjellén.

− Första perioden var nog en av våra bättre perioder som vi någonsin gjort och därav får vi även in ett mål. Sedan i andra perioden, krigade och slet tjejerna verkligen på och gjorde sitt bästa. Däremot i tredje perioden, sätter Tranås ganska mycket press på oss och vi orkar riktigt inte hänga med och det är även då Tranås får in de flesta av sina mål.

Målet gjordes av Ella Philip.

− Alla kämpade verkligen på och gav järnet idag. Med andra ord var det en solid laginsats och alla ska verkligen ha eloge och förtjänas att lyftas fram.

− Det vi kan förbättra inför kommande matcher är att försöka ha mer skott på mål, så anfallet behöver vi jobba vidare på, avslutar Kjellén.

Nästa match spelas mot Gnosjö IBK på torsdag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *