Innebandy

SIK förlorade mot Husqvarna

Innebandy Skillingaryds IK släppte in mål redan efter 24 sekunder men lyckades minuten efter kvittera till 1–1. Efter det rann matchen ur händerna på SIK och det slutade i förlust med 4–8, (1–2, 0–4, 3–2).

Efter en tung inledning i matchen är Skillingaryds IK tvungna att göra fem mål i tredje perioden för att ta poäng.

Trots att man lyckas göra tre mål räcker det inte hela vägen och matchen slutar 4–8. Dagens målskyttar var Jonas Ragnarsson, Joel Sandén, Marcus Bjernegård och Anton Hiljesjö.

— Husqvarna är ett bra lag och vi förlorar rättvist men en förlust är alltid surt, säger tränaren Elias Heijel.

Förlusten innebär att SIK inte längre har någon chans att nå kvalplatserna utan kan förbli trea i tabellen beroende på hur de sista matcherna slutar.