Innebandy

Skillingaryds IK kämpade i motvind

Innebandy Motvinden var påtaglig för Skillingaryds IK dam när de mötte Westbo IBK. Trots lagets intensiva strävan kunde de inte hindra att resultatet landade på en 1−11-förlust. Uppdaterad.

− Trots förlusten på 1−11, så tycker jag vi gör en bra match. Vi hade en målsättning att hålla oss under 10 bollar, vilket vi nästan gjorde om det inte hade varit för de 2 sista målen i slutet, men jag är nöjd, säger tränaren Bobby Sandahl.

Målet gjordes av Isa Larsson i den 6:e matchminuten i första perioden.

− Försvarsspelet är även mycket bättre i dagens match. Det är någonting vi har pratat mycket om, att försvaret ska vara bättre inför kommande matcher och det lyckas vi med så det är ett plus i kanten.

− Jag skulle även vilja lyfta fram Alice Jonsson och Natalie Hafez som gör en extra bra match idag. De hade en svår uppgift med att försvara målet idag, men jag tycker dem skötte uppgiften alldeles galant. Men hela laget gör givetvis också en bra match. Så alla får egentligen en stjärna idag.

− Inför kommande matcher ska vi försöka gnugga på vårat försvar ytterligare och inte göra dem missarna som vi gör idag, avslutar Sandahl.

Nästa match spelas mot Nässjö IBF på lördag.

 

Text: Lejla Velic

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *