Innebandy

Värnamo tappade 3-1-ledning

Innebandy Värnamo inledde målskyttet men Växjö var hack i häl och satte in ett kvitteringsmål tidigt i andra perioden. Då höjde sig Värnamo en växel och drog iväg till 3–1 men Växjö hämtade igen med fyra mål under fem minuter och efter det så kunde Värnamo inte få in något. reduceringsmål. Matchen slutade i förlust med 3-5, (1-0, 5-2, 0-0). Uppdaterad.

– Vi gör återigen en bra match i stort sett hela matchen men sedan har vi en period i andra perioden då vi tappar konceptet och matchplanen. I tredje perioden var vi det laget som tryckte tillbaka dem men som sagt så har vi svårt att förvalta våra chanser och då vinner man inte matcher, säger tränaren Henrik Rommeskog.

Målen gjordes av Albin Rommeskog, Martin Ingvarsson och Axel Evebring.

– Jämfört med förra helgen då det kändes sjukt besviket så är jag nöjd med grabbarnas prestation idag och de var verkligen värda minst ett poäng, fortsätter Rommeskog.

Rommeskog vill lyfta fram hela laget men speciellt William Strandberg, Lucas Bergenholtz, Emil Bäckman och Simon Leining.

— Jag är trött på dessa hedersamma förluster. Nu tar vi jullov, laddar batterierna och ser till att plocka hem lite poäng sedan i Januari, avslutar Rommeskog.

Text: Linn Törnberg