Ishockey

Bildextra: Skillingaryd fyra mål på fyra minuter

Ishockey Matchen mellan Skillingaryd och Olofström var jämn tills tredje period startade och Skillingaryd slängde in fyra mål på fyra minuter. Olofström orkade inte med tempot och Skillingaryd både vann matchen med 8-4, (1-2, 2-1, 5-1), och klättrade upp i serieledning. Uppdaterad.

Olofström i anfall  [1/15]

1-0 för Olofström  [2/15]

Glädje efter 1–0  [3/15]

Spel fem mot fyra  [4/15]

SIS-chans  [5/15]

Felvänd tyvärr, annars fin målchans för SIS  [6/15]

SIS i anfall  [7/15]

1–1  [8/15]

SIS-gläödje  [9/15]

SIS försvarar sig  [10/15]

Puckjakt  [11/15]

2–1 för Olofström  [12/15]

Chans på chans  [13/15]

Nils Gunnarsson men lite dålig vinkel  [14/15]

Nils Gunnarsson, tillbaka i SIS  [15/15]

— Det kändes bra idag och vi var taggade. Det var jämnt de två första perioderna och sedan gick vi ner på lite folk och då var det inget snack om saken, vi seglade på, säger tränaren Stefan Rosén.

Målen gjordes av Pontus Larsson (2), Oscar Ivansson, Theodor Curmark, Erik Carlsson (2), Elias Jönsson och Tedh Persson.

— Vi är bra när vi kämpar ihop som ett lag och idag var det en lagseger men de som stack ut lite extra var Erik Carlsson, Pontus Larsson och Emil Karlsson i målet, fortsätter Rosén.

Även om Skillingaryd nu är uppe i serieledning så har alla inte spelar lika många matcher och Glimma har chans att stjäla platsen om de vinner sin nästa match.

— Skulle väl inte kalla det serieledning förrän alla har spelat lika många matcher men det är ju alltid kul att ligga i toppen i stället för i botten, avslutar Rosén.

 

Text: Linn Törnberg
Foto: Per Bunnstad

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *