Ishockey

Bomben: Förre Troja-forwarden klar för SIS

Ishockey Skillingaryd jagar en plats till kvalserien. Man förstärkte sannerligen sina chanser när det idag blev klart att den etablerade division 1-forwarden Felix Wermelin förstärker klubben i slutspurten.

Felix Wermelin förstärker SIS. Foto: HC Dalen och Per Bunnstad.

För ett par veckor sedan stod det klart att forwarden Felix Wermelin skulle lämna Dalen i division 1.  Efter att ha varit nära kontrakt med en klubb i Norge, en affär som gick i stöpet, så började han träna med Skillingaryd.
– Han har kompisar som spelar i laget och de frågade om han fick vara med, berättar tränaren Stefan Rosén.

Felix Wermelin kommer vara med resten av säsongen och det är för nivån sannerligen en rutinerad pjäs man får in. 22-åringen har gjort närmare 200 matcher i division 1 och representerat Troja, Hanhals och Dalen på nivån.
– Det betyder jättemycket att vi får in honom, vi har en jättebra offensiv nu.

Wermelin har tränat i samma kedja som Nils Gunnarsson och Oscar Ivansson och kommer göra debut i SIS-tröjan på söndag mot Glimma.
– Han ville ha lite roligt nu och få upp glädjen till hockeyn igen, berättar Stefan Rosén.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Bomben: Förre Troja-forwarden klar för SIS

Är väl bara att tacka och ta emot när en etablerad spelare kommer och erbjuder spel i SIS. Grattis till hockeyn!

Du har ingen kunskap alls hur SIS bedriver sin verksamhet. Det är bara fantasier du kommer med. SIS satsar på egna produkter och spelare utifrån för att vi ska nå framgångar med seniorlagen. Kom ned till Movalla så får du se vilken verksamhet vi har inom både fotbollen och ishockeyn

Är det bättre att man tackar nej och han går till en konkurrent?
Jag tror att det blir succé. En rutinerad spelare med mycket rutin trots sin ringa ålder. Kul att SIS lyckats säkra en sådan värvning.
15 killar som har SIS som moderklubb har representerat A-laget denna säsongen, vilket är en stor mängd om man jämför med alltrean-konkurenterna och ett kvitto på att tränaren Rosén vågar använda ”våra egna killar”. Jag hoppas Rosén kan bygga något långsiktigt med den här gruppen för jag tror han håller på att snickra ihop något bra.
Hej SIS Mot tvåan!

Det är kanske en fråga du ska ställa till tränarna och berörda parter och inte i ett kommentarsfält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *