Ishockey

SIS tog tredje raka segern – Gunnarsson trippel målskytt

Ishockey Skillingaryds IS har kommit igång fint i division 3-hockeyn. Under söndagen kom tredje raka segern när man slog Ronneby på bortaplan med 7-2. – Det var inget snack om saken, kommenterar SIS-tränaren Stefan Rosén.

Pontus Larsson och Nils Gunnarsson såg till att SIS kunde gå till den första pausvilan med en 2-0-ledning. I den andra perioden ökade sedan Gunnarsson på till 3 – 0 innan Ronneby hittade in i målprotokollet. William Beimer kunde dock öka på till 4 – 1 innan visslan för den andra perioden ljöd.

Hemmalaget Ronneby inledde den tredje perioden med ett mål, men Pontus Larsson kunde med sitt andra mål för kvällen öka på till 5-2. Nils Gunnarsson konkluderade sedan sitt hattrick med att näta på straff 16 sekunder efter Larssons mål.

Martin Nilsen kunde sedan fastställa slutresultatet 7-2 i numerärt överläge några minuter från slutet.

Skillingaryds tränare Stefan Rosén säger att Skillingaryd var det bättre laget matchen igenom.
– Vi spelade faktiskt ganska bra emellanåt. Men det blir väldigt offensivt mot lite sämre lag. Men jag tycker vi gör en bra match.

Tränaren berättar att Ronnebys båda mål kom till efter SIS-slarv.
– Vi släpper till onödiga lägen när vi blir lite för offensiva själva.

Utöver tremålsskytten Nils Gunnarsson och målvakten Emil Karlsson vill Rosén även lyfta fram den 16-årige debutanten Elvis Holm.
– Han skötte sig utmärkt i sin a-lagsdebut.