Ishockey

Tre SIS-poäng mot Gislaved

Ishockey Skillingaryd spelade borta mot Gislaved och redan efter tre minuter gjordes det första målet. SIS fortsatte sedan att upprätthålla ledningen matchen igenom och resultatet blev en vinst med 5–4, (1–0, 3–0, 1–4). Artikeln är uppdaterad.

Skillingaryd gjorde mål nästan direkt och fortsatte på samma spår även i andra period. Trots en återhämtning från motståndarlaget så lyckades SIS behålla ledningen.

Dagens målskyttar blev Martin Nilsen (2), Nils Gunnarsson, Isac Lagander och Erik Carlsson.

Tränaren Stefan Rosén är mer än nöjd med dagens insats.
– Vi kämpar och krigar ute på plan idag, säger Rosén.

Han ger hela laget beröm men lite extra plus i kanten till Lukas Ekedahl i mål och Isac Lagander på backposition.

–På fredag är det match igen och det är just denna inställningen vi tar med oss in i nästa match, avslutar Rosén.