Motorsport

Kalle blev tvåa i Ungdoms-SM

Motorsport Under lördagen var det dag för final i Ungdoms-SM i enduro och det blev en framgång för Kalle Körner Björk.

William Almén i full fart.

Det var Tidaholms MK som var värd för tävlingen. SMK Värnamo ställde upp med fyra juniorer i dom olika klasserna. De tre olika sträckorna var tekniskt svårkörda, och nya för dagen, med ett skiftande underlag, allt från gräs till riktiga skogssträckor.

Först ut var William Almén i klassen U-SM 1.
Han startade lite försiktigt, men kom igång bra, och hade riktigt bra tider på slutet. William slutade på en sjunde plats av dw 38 i klassen, och var riktigt nöjd med sitt resultatet i dag.

I klassen U-SM 2 gick det tyngre för grabbarna.
William Hjalmarsson var inte nöjd med dagen. Han noterade ett flertal vurpor så han slutade på plats 26. Theodor Popp hade inget flyt i dagens tävlingen och körde in på plats 31 av 48 startande.

Sist ut var Kalle Körner Björk i U-SM 3.
Här handlade det om en behålla sin andraplats totalt i U-SM. Kalle hade bra flyt på sträckorna, men kände att farten inte räckte till för att ligga med i toppen, Kalle klarade av att köra in på en fjärdeplats och säkrade därmed sin andraplats totalt i U-SM.

Pelle Carlsson

Prisutdelningen i Ungdoms-SM. Frän vänster Kalle Körner Björk, SMK Värnamo, Nisse Bengtsson, FMCK Skövde och Olle Häger, Kilsbergens MK.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *